Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Orio Al Serio Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Orio Al Serio Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Orio Al Serio Airport

Adres Orio Al Serio Airport

Het adres van Orio Al Serio Airport is:

Hugo-Eckener-Ring
60549 Orio Al Serio
Italië

Met de auto vanaf of naar Orio Al Serio Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Orio Al Serio Airport? Vanaf Orio Al Serio Airport is het ongeveer 15 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Orio Al Serio Airport is zo'n 6 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Orio Al Serio Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Orio Al Serio Airport met de bus tussen de 15 en 30 minuten. Vanaf Orio Al Serio Airport rijdt drie keer per uur Airport bus 1 naar het centraal station van Bergamo.

Met de taxi vanaf of naar Orio Al Serio Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Orio Al Serio Airport? Vanaf de luchthaven van Orio Al Serio ben je met de taxi ongeveer 15 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Orio Al Serio Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Orio Al Serio Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Orio Al Serio Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Short Time Parking (Sosta breve P1)

Bespaar tijd en parkeer direct dicht bij de terminal vanwaar je vertrekt.

Parkeergarage P2 (Terminal a coperto P2)

In deze parkeergarage kun je je auto parkeren op slechts 30 meter van de terminal.

Smart Parking overdekt (Smart coperto P3)

Wil je de auto het liefst overdekt parkeren en tegen een zo'n voordelig mogelijk tarief. Parkeer je auto dan in de Smart Parking parkeergarage. Echter ligt deze garage niet op loopafstand van de terminal en dien je gebruik te maken van de gratis shuttle bus service van en naar de terminal.

Smart Parking onoverdekt (Smart scoperto P3)

Wil je de auto parkeren tegen een zo'n voordelig mogelijk tarief? Parkeer je auto dan op het onoverdekte Smart parkeerterrein. Je kunt ook op dit parkeerterrein gebruikmaken van de gratis shuttle bus service van en naar de terminal.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Orio Al Serio Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Orio Al Serio Airport in Italië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Orio Al Serio Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be