Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Chennai Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Chennai Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Chennai Airport

Chennai Airport

Vertrek van en naar Chennai Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Chennai Airport in 't kort

Chennai Airport is één van de grootste luchthavens van India. Het vliegveld heeft op dit moment twee terminals voor binnenlandse vluchten en buitenlandse vluchten en ligt op ongeveer een half uur van Chennai zelf.

Openbaar vervoer van en naar Chennai Airport

Met het openbaar vervoer ga je snel van en naar Chennai Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Chennai Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Chennai Airport >>

Airlines en bestemmingen van Chennai Airport

Grote airlines als Singapore Airlines, Lufthansa, Etihad Airways en Qatar Airways vliegen naar en vanaf Chennai Airport. Chennai Airport is de belangrijkste hub van Jet Airways en Air India. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Chennai Airport een van de drukste luchthavens van India. Daarnaast is Chennai Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Chennai Airport >>

Voorzieningen op Chennai Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Chennai naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Chennai Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Chennai Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Chennai Airport in India? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Chennai Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be