Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Akureyri Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Akureyri Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Akureyri Airport

Adres En Parkeren

Adres Akureyri Airport

Het adres van Akureyri Airport is:

Urðargil 15, 600
Akureyri, Ijsland

Met de auto vanaf of naar Akureyri Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Akureyri Airport? Vanaf de luchthaven van Akureyri is het ongeveer 5 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Akureyri Airport is zo'n 3 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Akureyri Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Akureyri Airport met de bus is zo'n 10 minuten. Vanaf Akureyri Airport rijden de bussen afgestemd op het vluchtschema van de luchthaven.

Met de taxi vanaf of naar Akureyri Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Akureyri Airport? Vanaf de luchthaven van Akureyri ben je met de taxi ongeveer 5 minuten onderweg naar het centrum. Je kunt buiten de terminal een taxi aanhouden, die jou naar de plaats van bestemming rijdt.

Parkeren op Akureyri Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Akureyri Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Akureyri Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Terminal Parking

Bespaar tijd en parkeer direct dicht bij de terminal. Parkeren op Akureyri Airport kan snel en gemakkelijk. De parking aan de terminal is gratis, afhankelijk van de tijd en zone waar je jouw wagen gaat parkeren.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Akureyri Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Akureyri Airport in Ijsland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Akureyri Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be