Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Aktion Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Aktion Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Aktion Airport

Adres en Parkeren

Adres Aktion Airport

Het adres van Aktion Airport is:

Aktio-Vonitsa 300 02
Griekenland

Met de auto vanaf of naar Aktion Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Aktion Airport? Vanaf de luchthaven van Aktion is het ongeveer 12 minuten rijden naar het centrum van Preveza. De afstand tussen het centrum van Preveza en Aktion Airport is zo'n 7 kilometer. Je kunt reizen via de E55 en de E952. Naar Lefkas is het ongeveer 20 minuten rijden. De afstand is 20 kilometer. Je kunt het eiland via een brug bereiken.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Aktion Airport

Trein
Gemakkelijk en snel reizen vanaf of naar Aktion Airport? Dan neem je de S-Bahn. Je bent hiermee binnen zo'n 11 minuten in de stad of op het vliegveld.

Bus
De reistijd vanaf of naar Aktion Airport met de bus naar Lefkas is zo'n 25 minuten. Dit kost ongeveer € 2,20. De bus rijdt zes keer per dag heen en weer tussen Prevaza en Lefkas, via de luchthaven.

Met de taxi vanaf of naar Aktion Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Aktion Airport? Vanaf de luchthaven van Aktion ben je met de taxi ongeveer 10 minuten onderweg naar het centrum van Prevaza en 25 minuten naar Lefkas. De kosten naar Prevaza zijn ongeveer € 20,- en naar Lefkas ongeveer € 25,-. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren of spreek een chaffeur aan bij de aankomsthal.

Parkeren op Aktion Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Aktion Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Aktion Airport is eenvoudig. Op de luchthaven is er de mogelijkheid om lang of kort te parkeren.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Aktion Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Aktion Airport in Griekenland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Aktion Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be