Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Souda Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Souda Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Voorzieningen op Souda Airport

Voorzieningen

Voorzieningen op Souda Airport

Souda Airport of Chania Airport is de vijfde drukste luchthaven van Griekenland en een belangrijk beginpunt van een vakantie naar Kreta. De luchthaven beschikt over een klein aantal voorzieningen. Waarschijnlijk wil je bij aankomst zo snel mogelijk de stad gaan verkennen. Blijf je toch nog even op de luchthaven in verband met een overstap? Dan is het handig om te weten dat Souda Airport over de volgende voorzieningen beschikt:

  • Gratis WiFi
  • Airport lounges
  • Openbaar vervoer
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Eet- en drinkvoorzieningen op Souda Airport

Heel fijn, zo’n praktisch overzichtje met voorzieningen, maar kun je ook nog ergens eten? Gelukkig wel! Souda Airport heeft een aantal plekken waar je snacks kunt kopen. Denk aan snackbars en snoepwinkeltjes. Deze bevinden zich zowel voor als na de douane. Er zijn geen grote restaurants en het aanbod is beperkt tot tussendoortjes en fast-food. Neem dus zelf genoeg eten mee als je lang moet wachten op de luchthaven! Wel is er een gezellig tuintje met bankjes waar je in de zon je maaltijd op kunt eten.

Shoppen op Souda Airport

Heb je wat tijd te overbruggen? Souda Airport is niet zo’n grote luchthaven en er zijn daarom niet zoveel winkels om jezelf in te vermaken. Passagiers van buiten de EU kunnen belastingvrij winkelen op de luchthaven. Ook is er een souvenirwinkeltje aanwezig en kun je onder andere authentieke producten en kunst uit Kreta kopen als souvenir voor thuis.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Souda Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Souda Airport in Griekenland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Souda Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be