Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Orly Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Luchthaven Orly - Parijs
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Orly Airport

Adres En Parkeren

Adres Orly Airport

Het adres van Orly Airport is:

Orly Airport
Orly Sud 103
94396 Orly Aérogare
Frankrijk

Met de auto vanaf of naar Orly Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Orly Airport? Vanaf de luchthaven van Orly is het ongeveer een half uur rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum van Parijs en Orly Airport is zo'n 19 kilometer. Je kunt rijden via de A106 en vervolgens de A6B naar Parijs. Houd er rekening mee dat op de wegen rond Parijs vaak file staat.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Orly Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Orly Airport met de bus is ongeveer 20 tot 30 minuten. Vanaf Orly Airport rijdt deze Orlybus ongeveer elk kwartier naar station Paris’ Denfert-Rochereau. De bus stopt bij terminal Zuid bij uitgang H en bij terminal West bij uitgang D. Een enkele reis kost ongeveer € 6,10.

Je kunt ook met een regionale bus naar Parijs reizen. Als dit jouw voorkeur heeft, neem dan bus 183 of 285. De tarieven voor deze bussen liggen tussen € 1,50 en € 2,50.

Met de taxi vanaf of naar Orly Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Orly Airport? Vanaf de luchthaven van Orly ben je met de taxi ongeveer een half uur onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren. Taxi’s zijn ook te vinden bij uitgang M bij Terminal Zuid en uitgang B bij Terminal West. Een aantal taxibedrijven zijn Aplha Taxis, Taxis G7 en Les Taxis Bleus. Het gemiddelde tarief van een taxi naar Parijs vanaf de luchthaven is ongeveer € 40,-.

Parkeren op Orly Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Orly Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Orly Airport is eenvoudig. De luchthaven heeft wel 8 parkeertereinnen. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Kort parkeren

Kom je alleen iemand afzetten, dus ben je maar een uurtje op de luchthaven? Of wil je ook nog een kopje koffie drinken en ben je er een paar uurtjes? Dan kun je parkeren op 7 van de 8 parkeerterreinen bij de luchthaven. P0, P1, P2 en P3 (rood en groen) zijn overdekte plekken. P0 en P2 liggen dichtbij de westelijke terminal. P1 en P3 liggen dichterbij de zuidelijke terminal. Je kunt hier parkeren voor ongeveer € 3,40 per uur.

P4 en P5 zijn parkeerplaatsen die verder weg liggen van de terminal. Hierdoor zijn de tarieven goedkoper. Op P4 kost een uur parkeren € 1,80. Op P5 is dit € 3,-. Met een gratis shuttlebus kun je naar de terminals reizen.

Parkeren voor invaliden

Op Orly Airport zijn er veel mogelijkheden voor parkeren voor invaliden. Mindervalide bestuurders krijgen 50 procent korting met een invalidekaart op de parkeerplaatsen P0, P1, P2 en P3. Dit zijn overdekte parken waar ook plekken gereserveerd zijn voor mindervalide passagiers.

Lang parkeren

Lang parkeren kan op P7. Dit parkeerterrein is niet overdekt, maar is goedkoper voor lange termijn parkeren. De tarieven beginnen bij ongeveer € 35,- for de eerste 2 dagen. Een gratis shuttlebus brengt je naar de terminals.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Orly Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Orly Airport in Frankrijk? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Orly Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be