Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Oulu Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Oulu Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Voorzieningen op Oulu Airport

Voorzieningen

Voorzieningen op Oulu Airport

Oulu Airport is de op één na grootste luchthaven van Finland en beschikt niet voor niets over een aantal voorzieningen. Waarschijnlijk wil je bij aankomst zo snel mogelijk de stad gaan verkennen. Blijf je toch nog even op de luchthaven in verband met een overstap? Dan is het handig om te weten dat Oulu Airport over de volgende voorzieningen beschikt:

  • Gratis WiFi
  • Bagagekluizen
  • Airport lounge
  • Openbaar vervoer
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Eet- en drinkvoorzieningen op Oulu Airport

Heel fijn, zo’n praktisch overzichtje met voorzieningen, maar kun je ook nog ergens eten? Gelukkig wel! Oulu Airport heeft een café waar je iets kunt eten en drinken. Sta je voor de douane? Na de douane? Maakt niet uit! Zowel voor als na kun je genieten van een welverdiende maaltijd.

Shoppen op Oulu Airport

Heb je wat tijd te overbruggen? Geen probleem op Oulu Airport! Het vliegveld heeft een fijne lounge, een shop, apotheek en schommelstoelen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Oulu Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Oulu Airport in Finland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Oulu Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be