Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Helsinki-Vantaa Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Helsinki-Vantaa Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Helsinki-Vantaa Airport

Adres Helsinki-Vantaa Airport

Het adres van Helsinki-Vantaa Airport is:

01531 Vantaa
Finland

Met de auto vanaf of naar Helsinki-Vantaa Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Helsinki-Vantaa Airport? Vanaf de luchthaven is het ongeveer 15 minuten rijden naar het centrum van Vantaa. De afstand tussen het centrum en Helsinki-Vantaa Airport is zo'n 5 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Helsinki-Vantaa Airport

Trein
Gemakkelijk en snel reizen vanaf of naar Helsinki-Vantaa Airport? Dan neem je de trein. Je bent hiermee binnen zo'n 20 minuten in het centrum van Vantaa en binnen 30 minuten in het centrum van Helsinki.

Bus
De reistijd vanaf of naar Helsinki-Vantaa Airport met de bus is zo'n 50 minuten. Vanaf Helsinki-Vantaa Airport rijdt er iedere 20 minuten bus 615 naar het centraal station van Helsinki.

Met de taxi vanaf of naar Helsinki-Vantaa Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Helsinki-Vantaa Airport? Vanaf de luchthaven van Helsinki-Vantaa ben je met de taxi ongeveer 15 minuten onderweg naar het centrum van Vantaa en 35 minuten naar het centrum van Helsinki. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Helsinki-Vantaa Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Helsinki-Vantaa Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Helsinki-Vantaa Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Short Term parking P1 + P2

Wil je zo min mogelijk tijd kwijt zijn met het parkeren van je auto? Parkeer je auto dan in de Short Term parkeergarage. Deze parkeergarage ligt namelijk direct voor de terminal. Wanneer je voor langere tijd je auto wilt parkeren, zijn de tarieven voor deze parkeerplaatsen helaas niet voordelig.

P3

Wil je de luxe hebben dat je niet ver hoeft te lopen naar de terminal, overdekt kunt parkeren en niet te veel geld kwijt bent aan parkeerkosten? Parkeer je auto dan in parkeergarage P3. Deze parkeergarage bevindt zich dichtbij terminal 1 en op slechts een paar minuten lopen van terminal 2.

Long Term Parking P4A, P4B

Parkeer je voor langere tijd en wil je niet te veel geld aan parkeerkosten kwijt zijn? Parkeer je auto dan op parkeerterreinen P4A en P4B. Omdat deze parkeerterreinen zich niet op loopafstand van de terminal bevinden, dien je gebruik te maken van de gratis shuttle bus service die de luchthaven biedt.

Kort parkeren

Moet je iemand ophalen? Parkeer je auto dan op de parkeerstrook voor de terminal. Ben je van plan je auto hier voor korte tijd achter te laten, dan dien je te parkeren op het Short Term parkeerterrein in de met groen gemarkeerde parkeerplaatsen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Helsinki-Vantaa Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Helsinki-Vantaa Airport in Finland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Helsinki-Vantaa Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be