Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Van en naar Isle Of Man Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Voorzieningen op Isle Of Man Airport

Isle Of Man Airport is de enige luchthaven op het eiland Man en beschikt niet voor niets over vele voorzieningen. Waarschijnlijk wil je bij aankomst zo snel mogelijk de stad gaan verkennen. Blijf je toch nog even op de luchthaven in verband met een overstap? Dan is het handig om te weten dat Isle Of Man Airport over de volgende voorzieningen beschikt:

  • Gratis WiFi
  • Bagagekluizen
  • Airport lounges
  • Openbaar vervoer
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Eet- en drinkvoorzieningen op Isle Of Man Airport

Heel fijn, zo’n praktisch overzichtje met voorzieningen, maar kun je ook nog ergens eten? Gelukkig wel! Isle Of Man Airport heeft veel quick service restaurants en take away restaurants. Sta je voor de douane? Na de douane? Maakt niet uit! Zowel voor als na kun je genieten van een welverdiende maaltijd.

Shoppen op Isle Of Man Airport

Heb je wat tijd te overbruggen? Geen probleem op Isle Of Man Airport! Het vliegveld kent vele internationaal bekende winkelketens. Maar ook parfumeries, zodat je dat ene geurtje extra voordelig op de kop tikt.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be