Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Van en naar Isle Of Man Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres Isle Of Man Airport

Het adres van Isle Of Man Airport is:

Isle Of Man Airport
Ballasalla
Isle of Man IM9 2AS

Met de auto vanaf of naar Isle Of Man Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Isle Of Man Airport? Vanaf de luchthaven van Isle Of Man is het ongeveer 25 minuten rijden naar het centrum van Douglas. De afstand tussen het centrum en Isle Of Man Airport is zo'n 15 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Isle Of Man Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Isle Of Man Airport met de bus is zo'n 30 minuten. Vanaf Isle Of Man Airport rijdt er verschillende bussen naar het centrum van Douglas. Deze stopt onder andere bij: Douglas, Santon, Ballasalla, Castletown, Port erin en overige bussations.

Met de taxi vanaf of naar Isle Of Man Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Isle Of Man Airport? Vanaf de luchthaven van Douglas ben je met de taxi ongeveer 25 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Isle Of Man Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Isle Of Man Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Isle Of Man Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Short Stay Parking

Moet je iemand ophalen? Parkeer je auto dan bij ‘kort parkeren’. Je hebt vanaf deze parkeerplek gemakkelijk toegang tot de aankomst- en vertrekhallen.

Long Stay Parking

Handig voor reizigers die hun auto voor een langere periode willen parkren. Wanneer je gebruik maakt van Long Stay Parking op Isle Of Man Airport heb je ruime parkeermogelijkheden en bovendien een directe verbinding met de check-ins.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be