Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Tallinn Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Tallinn Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Tallinn Airport

Tallinn Airport

Vertrek van en naar Tallinn Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Tallinn Airport in 't kort

Tallinn Airport, ook wel Luchthaven Ülemiste genoemd, is de grootste luchthaven van Estland. Het vliegveld heeft op dit moment vijf terminals, waarvan er 1 terminal voor passagiersvluchten wordt gebruikt en 4 terminals voor vrachtverkeer. De luchthaven ligt op ongeveer 5 kilometer ten zuiden van Tallinn zelf. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum!

Parkeren en vervoer op Tallinn Airport

Parkeren op Tallinn Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Tallinn Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Tallinn Airport >>

Airlines en bestemmingen van Tallinn Airport

Grote airlines als Adria Airways, airBaltic, KLM en Brussels Airlines vliegen naar en vanaf Tallinn Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Tallinn Airport de drukste luchthaven van Estland. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 30 bestemmingen in Europa kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Tallinn Airport >>

Voorzieningen op Tallinn Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Tallinn naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Tallinn Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Tallinn Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Tallinn Airport in Estland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Tallinn Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be