Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Heathrow Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Heathrow Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Heathrow Airport

Adres Heathrow Airport

Het adres van Heathrow Airport is:

Greater London TW6
Verenigd Koninkrijk

Met de auto vanaf of naar Heathrow Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Heathrow Airport? Vanaf de luchthaven van Heathrow is het ongeveeer 50 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Heathrow Airport is zo'n 30 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Heathrow Airport

Trein
Gemakkelijk en snel reizen vanaf of naar Heathrow Airport? Dan neem je de Heathrow Express of de Heathrow Connect. De Heathrow Express is de snelste manier om naar en van Heathrow Airport te reizen. De Heathrow Express vertrekt om de 15 minuten. De Heathrow Connect vertrekt om de 30 minuten en je bent hiermee binnen 50 minuten in de stad of op het vliegveld.

Bus
De reistijd vanaf of naar Heathrow Airport met de bus is ongeveer een uur. Vanaf Heathrow Airport rijden er meerdere bussen naar het centraal station van Londen.

Met de taxi vanaf of naar Heathrow Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Heathrow Airport? Vanaf de luchthaven van Londen ben je met de taxi ongeveer 50 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Heathrow Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Heathrow Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Heathrow Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Short Stay Parking

Bespaar tijd en parkeer direct dicht bij de terminal vanwaar je vertrekt. Deze optie is ideaal voor korte reizen of voor het ophalen en afzetten.

Business Parking

Handig voor zakenreizigers en frequent flyers. Wanneer je gebruik maakt van Business Parking op Heathrow Airport heb je goede parkeermogelijkheden en bovendien een directe verbinding met de terminals.

Long Stay Parking

Ga je voor een langere periode weg? Dan zou je gebruik kunnen maken van de Long Stay Parking. Hierbij krijg je ruimere parkeermogelijkheden.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Heathrow Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Heathrow Airport in Engeland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Heathrow Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be