Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Stuttgart Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Stuttgart Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Stuttgart Airport

Adres Stuttgart Airport

Het adres van Stuttgart Airport is:

Flughafenstraße 43
70629 Stuttgart
Duitsland

Met de auto vanaf of naar Stuttgart Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Stuttgart Airport? Vanaf de luchthaven van Stuttgart is het ongeveer 25 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Stuttgart Airport is zo'n 13 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Stuttgart Airport

Trein
Gemakkelijk en snel reizen vanaf of naar Stuttgart Airport? Dan neem je de S-Bahn. Je bent hiermee binnen zo'n 15 minuten in de stad of op het vliegveld.

Bus
De reistijd vanaf of naar Stuttgart Airport met de bus is zo'n 30 minuten. Vanaf Stuttgart Airport rijdt er elk half uur een bus naar verschillende plekken in Stuttgart. Je kunt de bus stops voor de terminals vinden.

Met de taxi vanaf of naar Stuttgart Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Stuttgart Airport? Vanaf de luchthaven van Stuttgart ben je met de taxi ongeveer 25 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Stuttgart Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Stuttgart Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Stuttgart Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Basic parkeren

In Stuttgart kan je 3 opties kiezen om te parkeren. Basic optie is de goedkoopste optie. Er zijn gedeeltelijk overdekte wandelpaden aanwezig.

Best parkeren

Parkeren kan in een overdekte parkeerplaats. Ook zijn er overdekte wandelpaden naar het vliegveld aanwezig. Voor de bagage zijn er speciale transportbanden.

Comfort parkeren

Comfort parkeren, parkeer je in een overdekte parkeerplaats, heb je snel toegang tot de terminal en het is beveiligd.

Kort parkeren

Moet je iemand ophalen? Parkeer je auto dan bij ‘kort parkeren’. De eerste 10 minuten betaal je niets. Je hebt vanaf deze parkeerplek gemakkelijk toegang tot de aankomst- en vertrekhallen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Stuttgart Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Stuttgart Airport in Duitsland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Stuttgart Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be