Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

José Martí International Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar José Martí International Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op José Martí International Airport

Adres José Martí International Airport

Het adres van José Martí International Airport is:

Avenida Rancho Boyeros
La Habana
Cuba

Met de auto vanaf of naar José Martí International Airport

Ga je met de auto vanaf of naar José Martí International Airport? Vanaf de luchthaven van José Martí International is het ongeveer 25 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en José Martí International Airport is zo'n 20 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar José Martí International Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar José Martí International Airport met de bus is zo'n 25 minuten. Vanaf José Martí International Airport rijdt er vanaf terminal 1 regelmatig een lokale bus naar het centrum van Havana. Echter wordt op de website van de luchthaven aangeraden om gebruik te maken van de taxi.

Met de taxi vanaf of naar José Martí International Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar José Martí International Airport? Vanaf de luchthaven van José Martí International ben je met de taxi ongeveer 25 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren. Op de website van de luchthaven wordt aangeraden om van te voren een vaste prijs af te spreken, omdat de kilometerteller in de taxi niet altijd betrouwbaar is.

Parkeren op José Martí International Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf José Martí International Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op José Martí International Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de mogelijkheid om je auto voor zowel korte als lange termijn tegen een vast tarief per dag te parkeren.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar José Martí International Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar José Martí International Airport op Cuba? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar José Martí International Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be