Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Shenzhen Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Shenzhen Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & vervoer

Vlieg voordelig van en naar Shenzhen Airport

Shenzhen Airport

Vertrek van en naar Shenzhen Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Shenzhen Airport in 't kort

Shenzhen Airport is één van de drukste luchthavens van China. Het vliegveld heeft op dit moment drie grote terminals en ligt op ongeveer 5 kilometer ten noorden van Shenzhen zelf. Je staat dus binnen 15 minuten in het centrum!

Vervoer naar en van Shenzhen Airport

De luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Shenzhen Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over vervoer van en naar Shenzhen Airport >>

Airlines en bestemmingen van Shenzhen Airport

Airlines als West Air, Lucky Air, AirAsia en China Airlines vliegen naar en vanaf Shenzhen Airport. Shenzhen Airport is de belangrijkste hub van Shenzhen Airlines en van Shenzhen Donghai Airlines. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Shenzhen Airport één van de drukste luchthaven van China. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar vele bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Shenzhen Airport >>

Voorzieningen op Shenzhen Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Shenzhen naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Shenzhen Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Shenzhen Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Shenzhen Airport in China? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Shenzhen Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be