Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

Beijing Capital Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Beijing Capital Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Beijing Capital Airport

Adres Beijing Capital Airport

Het adres van Beijing Capital Airport is:

Shunyi, Beijing
China

Met de auto vanaf of naar Beijing Capital Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Beijing Capital Airport? Vanaf de luchthaven van Beijing is het ongeveer 30 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Beijing Capital Airport is zo'n 32 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Beijing Capital Airport

Trein
Gemakkelijk en snel reizen vanaf of naar Beijing Capital Airport? Dan neem je de Express trein. Met deze trein ben je binnen een half uur in het centrum. Je kunt een treinkaartje kopen bij de machines op de luchthaven. Als je veel gaat reizen met het openbaar vervoer in Beijing, kun je ook een Beijing Transportation Smart Card kopen. Hierbij wordt het reisbedrag afgeschreven aan het eind van je rit.

Bus
De reistijd vanaf of naar Beijing Capital Airport met de bus is zo'n 30 minuten. Vanaf Beijing Capital Airport rijdt er elk half uur een bus naar het centrum, het kan zijn dat de bus iets eerder vertrekt, dit komt omdat hij dan vol zit. Er rijden 17 lijnen naar verschillende delen van de stad.

Met de taxi vanaf of naar Beijing Capital Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Beijing Capital Airport? Vanaf de luchthaven van Beijing ben je met de taxi ongeveer 30 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Beijing Capital Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Beijing Capital Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Beijing Capital Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt 4 verschillende parkeerterreinen waar je terecht kunt met je auto. Je kunt bij alle parkings ook long term parkeren, hierbij krijg je dan een korting.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Beijing Capital Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Beijing Capital Airport in China? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Beijing Capital Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be