Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

El Lao Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar El Loa Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op El Lao Airport

Adres en Parkeren

Adres El Lao Airport

Het adres van El Lao Airport is:

Calama
Antofagasta Region
Chili

Met de auto vanaf of naar El Lao Airport

Ga je met de auto vanaf of naar El Lao Airport? Vanaf de luchthaven van El Lao is het ongeveer 20 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en El Lao Airport is zo'n 6 kilometer.

Met de taxi vanaf of naar El Lao Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar El Lao Airport? Vanaf de luchthaven van El Lao ben je met de taxi ongeveer 20 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op El Lao Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf El Lao Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op El Lao Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de mogelijkheid om tegen een vast tarief per dag je auto te parkeren op het parkeerterrein direct voor de terminal.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar El Lao Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar El Lao Airport in Chili? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar El Lao Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be