Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Voordelig naar

St. John's Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar St. John's Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op St. John's Airport

Adres St. John's Airport

Het adres van St. John's Airport is:

100 World Pkwy
St. John's
NL A1A 5T2
Canada

Met de auto vanaf of naar St. John's Airport

Ga je met de auto vanaf of naar St. John's Airport? Vanaf de luchthaven van St. John's is het ongeveer 15 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en St. John's Airport is zo'n 8 kilometer.

Met de taxi vanaf of naar St. John's Airport

Op de luchthaven is geen openbaar vervoer aanwezig, wel kun je er voor kiezen de taxi te nemen. Vanaf de luchthaven van St. John's ben je met de taxi ongeveer 15 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op St. John's Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf St. John's Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op St. John's Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de mogelijkheid om zowel voor korte als lange termijn tegen een vast tarief per dag te parkeren.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar St. John's Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar St. John's Airport in Canada? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar St. John's Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be