Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Montreal Trudeau Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Montreal Trudeau Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Montreal Trudeau Airport

Montreal Trudeau Airport

Vertrek van en naar Montreal Trudeau Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Montreal Trudeau Airport in 't kort

Montreal Trudeau Airport is de drukste luchthaven van de Canadeze provincie Quebec en ook de op twee na drukste luchthaven in Canada. Het vliegveld heeft op dit moment vijf terminals en ligt op ongeveer 20 kilometer ten zuidoosten van Montreal zelf. Je staat dus binnen een 20 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Montreal Trudeau Airport

Parkeren op Montreal Trudeau Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Montreal Trudeau Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Montreal Trudeau Airport >>

Airlines en bestemmingen van Montreal Trudeau Airport

Grote airlines als KLM, Lufthansa, British Airways en Qatar Airways vliegen naar en vanaf Montreal Trudeau Airport. Montreal Trudeau Airport is de belangrijkste hub van Air Canada. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Montreal Trudeau Airport de drukste luchthaven van Quebec. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Montreal Trudeau Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Montreal Trudeau Airport >>

Voorzieningen op Montreal Trudeau Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Montreal naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Montreal Trudeau Airport >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Montreal Trudeau Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Montreal Trudeau Airport in Canada? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Montreal Trudeau Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be