Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢 SUPER SALE: profiteer van korting tot €75! 🤑

Voordelig naar

Tuzla Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Tuzla Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Tuzla Airport

Adres En Parkeren

Adres Tuzla Airport

Het adres van Tuzla Airport is:

Dubrave Gornje 75273
Bosnië-Herzegovina

Met de auto vanaf of naar Tuzla Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Tuzla Airport? Vanaf de luchthaven van Tuzla is het ongeveer 20 minuten rijden naar het centrum van Tuzla. De afstand tussen het centrum en Tuzla Airport is zo'n 15 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Tuzla Airport

Bus
Vanaf Tuzla Airport rijden geen lijnbussen. Je kunt wel gebruikmaken van de shuttlebus service van Wizz Air. Je kunt kiezen voor een rit van Tuzla Airport naar Sarajevo of van Tuzla Airport naar Banja Luka. Wanneer je gebruik wilt maken van deze service, dien je van te voren online je tickets kopen via de website van Wizz Air.

Met de taxi vanaf of naar Tuzla Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Tuzla Airport? Vanaf de luchthaven van Tuzla ben je met de taxi ongeveer 15 minuten onderweg naar het centrum van Tuzla. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Tuzla Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Tuzla Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Tuzla Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt je de mogelijkheid om lang te parkeren of om voor hele korte tijd te parkeren, bijvoorbeeld om iemand af te zetten of op te pikken.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Tuzla Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Tuzla Airport in Bosnië-Herzegovina? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Tuzla Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be