Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Cotonou Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Cotonou Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Voorzieningen op Cotonou Airport

Voorzieningen op Cotonou Airport

Cotonou Airport is de grootste luchthaven van Benin en beschikt over een aantal voorzieningen. Waarschijnlijk wil je bij aankomst zo snel mogelijk de stad gaan verkennen. Blijf je toch nog even op de luchthaven in verband met een overstap? Dan is het handig om te weten dat Cotonou Airport over de volgende voorzieningen beschikt:

  • Airport lounges
  • Openbaar vervoer
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Eet- en drinkvoorzieningen op Cotonou Airport

Heel fijn, zo’n praktisch overzichtje met voorzieningen, maar kun je ook nog ergens eten? Gelukkig wel! Op Cotonou Airport is alleen een restaurant en een koffiezaakje aanwezig.

Shoppen op Cotonou Airport

Heb je wat tijd te overbruggen? Er zijn niet veel winkels op Cotonou Airport. Wel is er goede airconditioning op de luchthaven, dus je kunt de hitte van Benin even ontsnappen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Cotonou Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Cotonou Airport in Benin? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Cotonou Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be