Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Voordelig naar

Adelaide Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Adelaide Airport
Voorzieningen
Airlines en bestemmingen
Adres & parkeren

Adres, vervoer en parkeren op Adelaide Airport

Adres en Parkeren

Adres Adelaide Airport

Het adres van Adelaide Airport is:

1 James Schofield Dr
Adelaide Airport SA 5950
Australië

Met de auto vanaf of naar Adelaide Airport

Ga je met de auto vanaf of naar Adelaide Airport? Vanaf de luchthaven van Adelaide is het ongeveer 15 minuten rijden naar het centrum. De afstand tussen het centrum en Adelaide Airport is zo'n 7 kilometer.

Met het openbaar vervoer vanaf of naar Adelaide Airport

Bus
De reistijd vanaf of naar Adelaide Airport met de bus is zo'n 20 minuten. Vanaf Adelaide Airport rijden er een Shuttle Bus en een Metro Bus naar de stad.

Met de taxi vanaf of naar Adelaide Airport

Ga je met de taxi vanaf of naar Adelaide Airport? Vanaf de luchthaven van Adelaide ben je met de taxi ongeveer 15 minuten onderweg naar het centrum. Neem contact op met één van de geregistreerde taxibedrijven om een taxi te reserveren.

Parkeren op Adelaide Airport

Het kan natuurlijk zijn dat je vanaf Adelaide Airport naar jouw vliegbestemming vertrekt. Of dat iemand je oppikt na jouw aankomst. Parkeren op Adelaide Airport is eenvoudig. Het vliegveld biedt de volgende mogelijkheden:

Terminal Parking

Bespaar tijd en parkeer direct dicht bij de terminal vanwaar je vertrekt. Boek deze optie tijdig voor vertrek en bespaar tijd op de dag van de reis.

Long Term Parking

Je hebt hier ruime parkeermogelijkheden en makkelijk toegang tot de aankomst- en vertrekhallen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vertrek van en naar Adelaide Airport

Zoek je goedkope vliegtickets vanaf of naar Adelaide Airport in Australië? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal vanaf of naar Adelaide Airport.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be