Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Met kerst naar

Wenen

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Kerstshoppen in Wenen

Jouw kerstweekend naar Wenen begint hier

Kerstverlichting en -versiering tussen de statige gebouwen, de winkeletalages zijn op hun mooist en de lekkerste wienerschnitzel als kerstdiner. Christmas in Wenen is wunderbar! Ontdek het zelf tijdens een kerstshoptrip in deze wereldstad! In november en december kun je terecht in Wenen voor de leukste kerstmarkten. Tijdens kerst kun je heerlijk eten en genieten van christmas carols op straat. De sfeer in Wenen tijdens kerst is supergezellig!

Wat mag je absoluut niet missen als je met kerst in Wenen bent? Wij nemen je een weekend mee langs de leukste kerstmarkten, winkelstraten en activiteiten in de stad. Fröhliche Weihnachten!

Dag 1 - Overdag
De temperaturen kunnen goed dalen als het winter is in Wenen, met een gemiddelde van maar 2 graden Celsius overdag. Een stevig ontbijt is dus nodig om je warm te houden. Ga daarom na het ontbijt in je hotel rechtstreeks naar de eerste kerstmarkt om daar te genieten van een heerlijke sachertorte, een typisch Oostenrijks suikertaartje. Daar krijg je wel energie van!

Lees meer

Dag 1 - Avond
Na al dat wandelen in de koude buitenlucht heb je waarschijnlijk wel honger gekregen. En als je dan in Wenen bent, wil je natuurlijk wel genieten van het lekkerste dat Wenen te bieden heeft. Geniet daarom van een heerlijke wienerschnitzel bij restaurant Purstner. Dit typisch Oostenrijkse restaurantje serveert heerlijke soepen, een goddelijke wienerschnitzel en nog veel meer lekkere gerechten.

Lees meer

The next day...

Dag 2! Begin weer met een stevig ontbijt want vandaag is het tijd voor een dagtochtje! Een leuk plekje om te ontbijten is het traditionele Konditorei Heiner. Een Oostenrijks ontbijt is erg zoet, dus stop jezelf lekker vol met suiker. Daarna is het tijd om naar het meest bekende paleis in Oostenrijk te gaan: Schönbrunn! Dit sprookjespaleis is met kerst extra magisch, omdat er een grote markt te vinden is.

Dag 2 - Overdag
De kerstmarkt bij Schönbrunn bestaat uit ongeveer 60 kraampjes op het grote plein voor het paleis. De markt is lang open, namelijk tot nieuwjaarsdag. En natuurlijk staat er een supergrote kerstboom waar je selfies mee kunt maken! Neem een kijkje in de tuinen achter het paleis, want die zijn prachtig versierd en zorgen voor die heerlijke kerstsfeer.

Lees meer

Dag 2 - Avond
Nadat je alles bij Schönbrunn verkent en bekeken hebt, is het tijd om weer naar het centrum van de stad te gaan. Na het metroritje kun je lekker eten bij één van de vele gasthausen in het centrum. Gasthaus Pöschl is een aanrader. Daarna is het tijd om nog een leuke kerstmarkt te bezoeken, want daar kun je geen genoeg van krijgen, toch? De kerstmarkt in Prater wacht op je!

Lees meer

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be