Je ticket naar zonnebril op en gaan

De populairste fly-drives in Málaga

Málaga ligt helemaal in het zuiden van Spanje, aan de Costa del Sol. Vlakbij liggen uitgaansparadijsen Torremolinos en Marbella, maar de omgeving (en Málaga zelf) heeft nog veel meer te bieden! Ga shoppen in de mooie winkelstraat, wandel door de haven en over de boulevard en leer meer over de wereldberoemde kunstenaar Picasso. Niemand hoeft zich te vervelen in deze stad!

Een vakantie naar Málaga gepland? Wij hebben een route langs de mooiste plekjes in de omgeving van Málaga voor je uitgestippeld.

Bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving van Málaga

Als je een auto huurt om een roadtrip te maken in de omgeving van Málaga, kun je steden en plekken ontdekken waar je normaal niet zo snel zou komen. Volg bijvoorbeeld een route langs deze bijzondere bestemmingen.

Málaga
Het centrum van Málaga is het thuis van veel mooie bezienswaardigheden: de oude, gothische kathedraal, het historische centrum en natuurlijk het fort Alcazaba.

De Pueblos Blancos
In de omgeving van Málaga zijn schattige, witte dorpjes te vinden, bijvoorbeeld Olvera. Veel van deze dorpjes zijn helemaal niet bekend bij toeristen, dus grote kans dat je het compleet voor jezelf hebt!

El Torcal National Park
Rijd vanaf Málaga verder landinwaarts en ontdek dit bijzondere nationale park. Je vindt er grote rotsen van kalksteen van rond de 150 miljoen jaar oud! Neem stevige schoenen mee, de wandelroutes zijn geweldig.

Ronda
Een stuk bekender is de stad Ronda, met de oude brug over een grote klif. Verder zijn er ook prachtige Arabische baden, het Mondragon Paleis en middeleeuwse muren te bezoeken. De geschiedenis komt erg dichtbij in deze stad!

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.be.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice