Je ticket naar zonnebril op en gaan

De populairste fly-drives op Porto

De tweede stad van Portugal is zeker een bezoek waard. Gekleurde huisjes, grootse bruggen en heerlijk eten en drinken (port!). Niet alleen in de stad is genoeg te beleven, ook de omgeving biedt pareltjes van steden en natuur. Je ontdekt ze allemaal met een huurauto! Laat niets je tegenhouden en ga er op uit.

Wij hebben een route langs de mooiste plekjes rondom Porto voor je uitgestippeld!

Bijzondere bezienswaardigheden op Porto

Als je een auto huurt om een roadtrip te maken op Porto, kun je steden en plekken ontdekken waar je normaal niet zo snel zou komen. Volg bijvoorbeeld een route langs deze bijzondere bestemmingen.

Guimarães
De eerste stad van Portugal ligt op slechts een uur rijden van Porto. Guimarães staat vol met oude gebouwen, waaronder een paleis, kasteel én kathedraal. Geschiedenis genoeg!

Espinho beach
De Portugese kust bestaat uit fantastische stranden, waaronder het kilometers lange strand van Espinho. Felgekleurde bootjes op parelwitzand en een blauwe zee op de achtergrond. Hemels.

Viana do Castelo
Eén van de mooiste plekjes aan de Portugese kust is toch wel Viana do Castelo. Groene heuvels met oude gebouwen en grootse kathedralen... Het is er allemaal prachtig.

Braga
Nog zo'n oude plek is Braga, met een gigantische kathedraal van wel 1000 jaar oud! Verder geniet je van geweldige uitzichten over de stad en het gezellig centrum van de stad zelf.

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.be.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice