Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar zonnebril op en gaan

De populairste fly-drives in de Azoren

De Azoren zijn een aantal Portugese eilanden, gelegen in de Atlantische Oceaan. Een fly-drive naar deze oases van indrukwekkende natuur is een heel goed idee, omdat de eilanden het beste te ontdekken zijn met de auto. De slingerende wegen bieden je de beste uitzichten over de meren en bergen van de eilanden. Je kunt in alle rust de mooiste plekjes ontdekken. Ontdek bovendien gezellige steden zoals Ponta Delgada en Santa Cruz das Flores.

De eilanden São Miguel, Flores, Faial en Pico zijn met name populair voor een fly-drive vakantie. Waar te beginnen? Wij zetten de populairste punten voor een roadtrip door de Azoren voor je op een rij.

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.be. Voor het gemak stippelden we ook meteen een voorbeeldroute over São Miguel voor je uit.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be