Citytrip Warschau

De Poolse hoofdstad is nog niet zo bekend bij het grote publiek, maar toch is een citytrip naar Warschau een aanrader. Je zal jezelf geen seconde vervelen. Twijfel niet langer en kijk op onze website voor de goedkoopste vluchten, hotelkamers en huurwagens. In 1-2-3 heb je een weekendje Warschau geboekt!

Vind je vliegtickets naar Warschau

Klassiek en modern

De mix tussen oud en nieuw maakt een stedentrip naar Warschau zo interessant. Aan de ene kant zijn er veel mooie kerken en prachtige paleizen, zoals het Wilanow Paleis. Aan de andere kant vind je in Warschau trendy bars en clubs. Aan exclusieve boetiekjes en shops van merkketens is er ook geen gebrek.

Bezienswaardigheden Warschau

Een bezoek aan het Koninklijk Paleis mag niet op jouw to-do lijstje ontbreken. Daarnaast zijn ook het Copernicus Science Centre en het Nationaal Museum aanraders. Maak je met de kinderen een citytrip naar Warschau? Ga dan naar de plaatselijke zoo en ontdek de meer dan 4000 dieren.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 19°C. In de winter is dat gemiddeld -3°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Zloty.
  • Taal: Pools.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je citytrip naar Warschau!

Om een weekendje Warschau te boeken, hoef je slechts één website te bezoeken; CheapTickets.be. Hier plan je in recordtempo een volledige reis. Geloof je ons niet? Gebruik onze zoekmachine om een goedkope vlucht te vinden en reserveer meteen een hotelkamer en/of huurwagen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice