Citytrip Venetië

Voor een romantisch weekendje weg gaat er niets boven een citytrip naar Venetië. Deze bijzondere stad bestaat grotendeels uit kanalen met aan weerszijden prachtige, kleurrijke gebouwen. De inwoners zijn al even kleurrijk en gastvrij. Ze verwelkomen je met open armen in deze schitterende stad.

Vind je vliegtickets naar Venetië

Vliegen naar Venetië

Boek je citytrip naar Venetië op CheapTickets.be en profiteer van de scherpste prijzen. Bij ons vind je altijd de beste tarieven voor vluchten en hotels. Zo betaal je nooit meer te veel voor een citytrip naar jouw favoriete bestemming. Neem dus snel een kijkje op onze website en voor je het weet ben je vertrokken!

Romantiek verzekerd

Een city trip in Venetië is erg populaire bij verliefde koppeltjes. Maak samen een tochtje met een traditionele gondel en laat de kapitein een Italiaanse serenade zingen. Nadien kan je de Casanova-wandeltocht volgen, die je langs allerlei bekende plaatsen brengt.

’s Avonds proef je van de heerlijke Italiaanse keuken in een gezellige restaurantje terwijl je geniet van een prachtige zonsondergang. Romantiek verzekerd!

Cultuur in Venetië

Ook voor een flinke dosis cultuur is een weekendje Venetië de moeite waard. Bezoek bijvoorbeeld het prachtige San Marcoplein met de Campanile (klokkentoren) en de indrukwekkende San Marco kathedraal. Binnenin zijn mooie mozaïeken te vinden.

De Rialto brug, de oudste brug over de Canałasso, moet je ook gezien hebben. Je merkt het meteen; tijdens een citytrip in Venetië zal je jezelf geen seconde vervelen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomer gemiddeld 25°C en in de winter 13°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal:** Italiaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je citytrip naar Venetië!

Boek hier je citytrip naar Venetië met vlucht en hotel. Wij hebben namelijk een ruim aanbod goedkope vluchten en leuke hotelkamers. Omdat je op CheapTickets.be eenvoudig alle prijzen kan vergelijken, betaal je bij ons nooit te veel voor een onvergetelijke citytrip. Ontdek het zelf en geniet van een deugddoende vakantie!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice