Citytrip Stockholm

De Zweedse hoofdstad Stockholm is de perfecte bestemming voor een citytrip. Door de vele kanalen wordt Stockholm ook wel het ‘Venetië van het Noorden’ genoemd. Je zal jezelf hier geen seconde vervelen, want er zijn prachtige gebouwen, leuke musea en een heleboel bezienswaardigheden te vinden.

Vind je vliegtickets naar Stockholm

Het oude centrum

Stockholm heeft een schitterend middeleeuws centrum, dat ook wel Gamla Stan wordt genoemd. Hier ontdek je mooie oude huizen in Noord-Duitse stijl (met opvallende kleuren) en traditionele kerken. Ook het koninklijk paleis ligt in dit deel van de stad.

Niet ver van het paleis ligt trouwens de Storkyrkan, een imposante gotische kerk met een prachtig houten standbeeld van St. George.

Winkelen en uitgaan

Hou je van winkelen? Ook dan is een citytrip naar Stockholm de moeite waard. In de stad zijn namelijk verschillende grote warenhuizen en leuke boetiekjes te vinden. Ook aan uitgaansmogelijkheden is er geen gebrek. Stockholm heeft een bruisend nachtleven dankzij de vele cafés, bars en discotheken.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomer gemiddeld 20°C en in de winter -1°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de Zweedse Kroon.
  • Taal: Zweeds.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten en hotels

Op CheapTickets vind je niet alleen goedkope vluchten naar Stockholm, maar ook een ruime selectie hotels. Reserveren is een fluitje van een cent en gebeurt in enkele eenvoudige stappen online. Bovendien is onze reiswinkel altijd open. Je kan dus 24 uur per dag bij ons terecht om een citytrip naar Stockholm te boeken. Handig, niet?

Boek je citytrip naar Stockholm!

Een citytrip naar Stockholm boek je best op CheapTickets.be. Waarom? Omdat je bij ons altijd van de beste prijzen profiteert. We bieden niet alleen goedkope vluchten aan, we hebben ook een uitgebreid aanbod hotels. Zelfs een huurwagen kan je via onze website reserveren! Neem dus snel een kijkje naar ons aanbod en voor je het weet geniet je van een onvergetelijke Stockholm citytrip.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice