Citytrip Sofia

Geen tijd om zelf op zoek te gaan naar de beste deals voor een citytrip naar Sofia? Gebruik dan onze zoekmachine. Hiermee vind je direct de beste vluchten, hotels en huurwagens. In een handomdraai boek je een citytrip naar Sofia in Bulgarije. Het is zo eenvoudig dat zelfs een kind het kan!

Vind je vliegtickets naar Sofia

Kerken

Bulgarije is een diepgelovig land. Het is dus geen verrassing dat er in de hoofdstad Sofia zoveel kerken en kathedralen te vinden zijn. De Alexander Nevski Kathedraal is de bekendste. Dit is een van de grootste kerken van Europa. Verder trekken het Nationaal Historisch Museum, de plaatselijke zoo en de Nationale Kunstgalerij erg veel toeristen aan.

Shoppen in Sofia

Sofie staat niet echt bekend als winkelstad. Nochtans zijn er heel wat leuke winkelstraten en overdekte shopping centra. Zo is de TZUM een echte trekpleister. Ook de oude markthal, waar verse etenswaren en allerlei lokale producten verkocht worden, is een bezoekje waard.

Boek je citytrip naar Sofia!

CheapTickets.be probeert jouw Sofia citytrip zo voordelig mogelijk te houden. Daarom selecteren wij steeds de goedkoopste vliegtickets, hotels en reisverzekeringen. Bij ons ben je altijd zeker van de beste prijzen. Wacht dus niet langer en boek jouw weekendje Sofia online!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice