Citytrip Riga

Geniet van alles wat Letland, de parel van de Baltische Staten, te bieden heeft en maak een citytrip naar Riga. Deze hoofdstad staat garant voor een ontspannen weekendje weg. Boek vandaag nog jouw vlucht en hotel op CheapTickets.be om van onze interessante aanbiedingen te profiteren.

Vind je vliegtickets naar Riga

Bekende gebouwen in Riga

De imposante Petrikerk, daar kan je echt niet naast kijken. De unieke toren steekt hoog boven de andere gebouwen uit. Net zoals de gevel is het interieur vrij sober gehouden. Nog een bouwwerk dat je van kilometers ver ziet, is het Vrijheidsmonument. Het werd opgericht ter ere van de soldaten die gesneuveld zijn in de Letse Onafhankelijkheidsoorlog. Ook het bijhorende Oorlogsmuseum in de Smilsu is een bezoekje waard.

Activiteiten

Hou je van winkelen? Bezoek dan tijdens jouw Riga citytrip de vele winkelstraten of de Centrale Markt, vlakbij het Centraal Station. Daarnaast is de driepotige televisietoren een aanrader. Hier heb je een mooi uitzicht over de stad. Sportievelingen kunnen gaan gocarten, bobsleeën, golfen, fietsen of kajakken.

Boek je citytrip naar Riga!

Vroeger moest je verschillende websites bezoeken om een stedentrip naar Riga te plannen. Dat is nu verleden tijd. CheapTickets.be heeft alles verzamelt op één website; vliegtickets, hotels, huurwagens en reisverzekeringen. Je hebt dus alles bij de hand voor een onvergetelijke Riga citytrip.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice