Citytrip Praag

Een citytrip naar Praag is misschien geen voor de hand liggende keuze. Nochtans heeft deze Tsjechische stad heel wat te bieden. Je vindt er schitterende gebouwen, leuke winkeltjes, mooie kerken en veel meer. Het is een sprookjesachtige stad waar je niet op uitgekeken raakt.

Vind je vliegtickets naar Praag

Vliegen naar Praag

Als je snel en eenvoudig een citytrip naar Praag wil boeken, ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod vluchten en een ruime selectie hotels. Bovendien geniet je altijd van de scherpste prijzen. Bij ons kan je dus op een voordelige manier een weekendje Praag boeken.

De Gouden Stad

Het eerste wat opvalt tijdens een wandeling door de stad is de prachtige architectuur. Er zijn veel gebouwen met gouden ornamenten, waardoor Praag al snel de bijnaam ‘De Gouden Stad’ kreeg.

Maak ook een uitstap naar de Burcht van Praag, het grootste gesloten paleizencomplexen ter wereld met een oppervlakte van maar liefst 7,5ha. Van op de Sint-Vituskathedraal in deze burcht heb je een schitterend uitzicht.

Bezienswaardigheden Praag

Tijdens een citytrip in Praag zijn er nog een heleboel andere bezienswaardigheden te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de Astronomische Klok, wandel over de Karelsbrug of ontdek de uitgebreide collectie van het Nationaal Museum. Ook de Tančící Dům, bijgenaamd ‘het dansend huis’, moet je gezien hebben.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: koude winters en zachte zomers.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de Koruna.
  • Taal: Tsjechisch.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je citytrip Praag!

Bij CheapTickets.be vind je alles voor een onvergetelijke city trip in Praag. Op onze website hebben we een overzicht gemaakt van de voordeligste vluchten en de beste hotels. Maak een keuze, ga naar de checkout en betaal in alle veiligheid via bancontact of een kredietkaart. Voor een Praag citytrip hoef je dus echt niet verder te zoeken!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice