Citytrip Oslo

Oslo is een van de groenste steden van Europa. Er zijn immers veel parken en groene pleinen, maar ook in de omgeving van de stad is er een prachtige natuur te vinden. Daarnaast heeft Oslo een ruim aanbod aan historische bezienswaardigheden, winkels en activiteiten.

Vind je vliegtickets naar Oslo

Vliegen naar Oslo

Droom je al langer van een citytrip naar Oslo in Noorwegen? Dan is dit het ideale moment, want op onze website zijn heel wat goedkope vluchten en interessante hotels te vinden. Neem snel een kijkje, maak een keuze en boek alles online. Het is zo eenvoudig dat zelfs een kind het kan!

Musea in Oslo

Tijdens een Oslo citytrip mag een bezoek aan het Vikingskipshuset museum niet ontbreken. Hier worden niet alleen oude Vikingschepen tentoongesteld, maar ook andere schatten uit deze periode. Een ander interessante trekpleister is het Munchmuseum, dat opgericht werd ter ere van de schilder Edvard Munch. Zijn meesterwerk ‘De Schreeuw’ is hier te bezichtigen.

Winkelen

Ook aan winkels is er geen gebrek. In de Aker Brygge, dat naast het stadhuis ligt, vind je een heleboel toffe boetiekjes en designwinkels. Het belangrijkste shopping centra van de stad is Oslo City, dat meer dan 90 winkels bevat. Hier kan je een hele dag rondlopen. Tenslotte is ook de Grünerløkka een aanrader.

Dit is een alternatieve wijk met een aantal unieke artisanale winkeltjes. Eén ding is duidelijk; winkelliefhebbers komen zeker en vast aan hun trekken tijdens een citytrip in Oslo.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: koude winters, frisse zomers.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de Noorse Kroon.
  • Taal: Noors.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je citytrip naar Oslo!

Ben je het beu om het internet af te speuren naar vluchten en hotels voor een citytrip in Oslo? Stop maar met zoeken, want op CheapTickets.be vind je alles op één plek. We hebben niet alleen een uitgebreid aanbod goedkope vliegtickets, maar ook een ruime selectie hotels. Ontdek het zelf, boek alles online en geniet van een onvergetelijk weekendje Oslo!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice