Citytrip Nice

Ben je aan het overwegen om een citytrip naar Nice te maken? Dat is een goed idee! Deze Franse stad is een leuke badplaats met verschillende attracties. Hak de knoop door en boek jouw Nice citytrip via onze website. Hier ben je 100% zeker van de beste tarieven voor vluchten, hotelovernachtingen en huurauto’s.

Vind je vliegtickets naar Nice

Aan de Franse kust

Nice ligt aan de Middellandse Zee. Op de boulevard langs het strand zijn vele winkeltjes, bars en restaurants te vinden, alsook het bekende Hotel Negresco. Het strand trekt tijdens de zomermaanden heel wat zonnekloppers aan. Toeristen die tijdens een Nice citytrip een kleurtje willen opdoen, weten dus waar naartoe.

Bezienswaardigheden Nice

De stad telt talrijke bezienswaardigheden. Denk maar aan het Musée Matisse, dat een mooie kunstcollectie herbergt. Ook het MAMAC, met popart kunst en werken uit het nouveau réalisme, is de moeite waard. Een van de opmerkelijkste bezienswaardigheden is de Russische Kathedraal. Deze kerk werd gebouwd in opdracht van de tsaar Nicolaas II. Nog een aanrader is de dagelijkse bloemenmarkt op de Cours Saleya.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 28°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 7°C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je citytrip naar Nice!

In 1-2-3 een Nice citytrip boeken? Dat kan op CheapTickets.be. Reserveer eerst een voordelige vlucht, zoek een leuk hotel en huur een wagen. Zo makkelijk is het. Heb je vragen over ons aanbod? Neem dan snel contact op met onze klantendienst via de contactgegevens bovenaan.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice