Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Ga op citytrip

Vlieg naar Marseille

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Marseille

Citytrip Marseille

Er is niets leuker dan een Marseille citytrip. Kuieren over gezellige marktjes, lekker eten, zonnen op het strand; zalig! Krijg je al zin in een stedentrip naar Marseille? Dan ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. In recordtempo reserveer je een goedkope vlucht, hotelkamer en huurwagen. Probeer het zelf!

Vind je vliegtickets naar Marseille

Vlieg vanaf Brussel

Vlieg vanaf Eindhoven

Vlieg vanaf Charleroi

Bezienswaardigheden Marseille

Ga je op citytrip naar Marseille? Dan zijn er een aantal bezienswaardigheden die je niet mag missen, zoals de Notre Dame de la Garde. Zowel de binnen- als buitenkant van deze basiliek zijn erg mooi. Bovenaan heb je een mooi uitzicht over de stad. Nog een aanrader voor een weekendje Marseille is de vismarkt in de oude haven. Hier zijn tevens uitstekende visrestaurants te vinden. Voor museumliefhebbers is er het prachtige Palais Longchamp.

Omgeving Marseille

Marseille heeft een heerlijk klimaat. De stranden rond de stad zijn in de zomermaanden echte hotspots voor toeristen. In de omgeving zijn tevens leuke golfterreinen en fietsroutes te vinden. Tijdens een citytrip naar Marseille hoef je dus niet stil te zitten.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 29°C. In de winter is het er 3°C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: de hoofdtaal is Frans. In toeristische gebieden spreekt men soms ook Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek nu je citytip Marseille online!

Vroeger moest je uren in een reisbureau spenderen om een Marseille citytrip te boeken. Dat is gelukkig verleden tijd. Dankzij CheapTickets.be plan je van thuis uit jouw volledige citytrip. Reserveer een goedkope vlucht, zoek een leuk hotel en sluit een reisverzekering af. Alles gebeurt online – 24u per dag en 7 dagen per week.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets voor je citytrip naar Marseille

Goedkope vliegtickets naar Marseille vinden is helemaal niet moeilijk. Je hoeft alleen maar een vertrekdatum te kiezen en we tonen je vliegensvlug de voordeligste vluchten. CheapTickets verzamelt de vluchtinfo van alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low-cost airlines) zodat je eenvoudig kan vergelijken. Bovendien kan je via de site meteen een plaatsje reserveren. Een vlucht naar Marseille boeken was dus nooit zo gemakkelijk!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be