Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Ga op citytrip

Vlieg naar Lissabon

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Lissabon

Citytrip Lissabon

Lissabon, de hoofdstad van Portugal, is al vele jaren een erg geliefde citytrip bestemming. Dat is geen verrassing, want de stad heeft heel wat te bieden, zoals interessante musea, gezellige winkelstraten, leuke restaurantjes, vele uitgaansmogelijkheden, enz. Tijdens een citytrip in Lissabon zal je jezelf dus geen seconde vervelen!

Vind je vliegtickets naar Lissabon

Vlieg vanaf Brussel

Vlieg vanaf Eindhoven

Vlieg vanaf Charleroi

Vliegen naar Lissabon

Wil je zo voordelig mogelijk een Lissabon citytrip boeken? Dan ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Op onze website vind je namelijk een handig overzicht van de goedkoopste vluchten naar Lissabon. Bovendien hebben we ook een ruim aanbod hotels. Zo kan je in één klap een vlucht en hotel boeken. Handig, niet?

Sfeervolle Portugal

De kleine, kronkelende straatjes, pittoreske pleintjes en klassieke gebouwen maken van Lissabon een erg sfeervolle stad. Het is dan ook bijzonder leuk om een wandeling door de straten te maken. Onderweg kan je een terrasje doen of een van de vele winkeltjes bezoeken.
Wandel ook eens naar de Torre de Belém, een prachtige witte toren aan de oever van de Taag.

Dit monument werd in het begin van de 16e eeuw opgericht om de macht van de Portugese zeemacht te herdenken. Niet ver van de Torre de Belém staat het imposante Hiëronymietenklooster. Hier zijn de graven van leden van de koninklijke familie, Vasco da Gama en de dichter Luís de Camões te vinden.

Eten en drinken

Een citytrip naar Lissabon is niet compleet zonder de plaatselijke specialiteiten geproefd te hebben. In de stad zijn escargots erg populair. De meeste bars en restaurants serveren deze kleine delicatessen (let op de bordjes “há caracóis” – wij hebben slakken). Nadien kan je alles doorspoelen met een heerlijke portwijn.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomer gemiddeld 26°C en in de winter 17°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Portugees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vlucht en hotel

Een citytrip naar Lissabon boeken was nog nooit zo eenvoudig. Op CheapTickets.be vind je een handig overzicht van de voordeligste vluchten en de beste hotels. Maak een keuze en boek alles online via onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen op 7 open. Je kan bij ons dus altijd terecht om een weekendje in Lissabon te boeken!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets voor je citytrip naar Lissabon

Goedkope vliegtickets naar Lissabon vinden is helemaal niet moeilijk. Je hoeft alleen maar een vertrekdatum te kiezen en we tonen je vliegensvlug de voordeligste vluchten. CheapTickets verzamelt de vluchtinfo van alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low-cost airlines) zodat je eenvoudig kan vergelijken. Bovendien kan je via de site meteen een plaatsje reserveren. Een vlucht naar Lissabon boeken was dus nooit zo gemakkelijk!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be