Citytrip Kopenhagen

Ontdek alles wat Kopenhagen te bieden heeft en boek een citytrip naar deze populaire Deense bestemming. De stad heeft een leuke mix tussen oud en nieuw – van schitterende oude gebouwen tot moderne shopping centra. Er is altijd wel iets te zien en te beleven.

Vind je vliegtickets naar Kopenhagen

Vlieg naar Kopenhagen

Voor een citytrip naar Kopenhagen zit je goed bij CheapTickets.be. Op onze website vind je niet alleen een heleboel goedkope vluchten, maar ook een verrassend uitgebreid aanbod hotels. Maak een keuze, boek alles online en geniet van een onvergetelijk weekendje Kopenhagen!

Kleur in Kopenhagen

Kopenhagen is een erg kleurrijke stad. Dat mag je letterlijk nemen, want aan de haven zijn traditionele huizen in verschillende speelse tinten te vinden. Hier staat tevens het standbeeld van de Kleine Zeemeermin, een van de grootste toeristische trekpleisters van de stad en het meest gefotografeerde standbeeld ter wereld.

ergeet niet om tijdens je Kopenhagen citytrip een bezoekje te brengen aan het Tivoli pretpark. In dit attractiepark kan je jezelf urenlang amuseren. Ook het Christiansborg paleis en het prachtige Operagebouw zijn absolute aanraders.

Shoppen

Zelfs winkelliefhebbers komen aan hun trekken tijdens een weekendje Kopenhagen. Zij kunnen de Strøget bezoeken, de grootste autovrije winkelstraat van Europa. Heb je honger gekregen van al dat shoppen? Dan heb je geluk, want Kopenhagen scheert op gastronomisch vlak hoge toppen. Het beste restaurant ter wereld, Noma, is in deze stad te vinden.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: koude winters en zachte zomers.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de Deense Kroon.
  • Taal: Deens.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek ook je vlucht en hotel!

Een citytrip naar Kopenhagen boeken is een fluitje van een cent. Geloof je ons niet? Neem dan snel een kijkje op onze website. Hier vind je in een handomdraai de voordeligste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen en de leukste hotelkamers. Je kan zelfs alles online boeken via onze webshop. Handig, niet?

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice