Citytrip Helsinki

Voor een weekendje weg denken de meeste toeristen niet meteen aan een citytrip naar Helsinki. Nochtans is de Finse hoofdstad een echte aanrader. Laat je overtuigen door onderstaande tips, zoek een goedkope vlucht en reserveer online via onze website. In een handomdraai heb je een stedentrip naar Helsinki geboekt.

Vind je vliegtickets naar Helsinki

Hallo Helsinki!

Helsinki is een erg mooie stad, met prachtige gebouwen en veel groen. De skyline wordt getypeerd door de Kathedraal van Helsinki, aan het Senaatsplein. Recht tegenover de kathedraal is het oudste huis van de stad te vinden. Het werd gebouwd in 1757. Heel wat toeristen bezoeken een museum tijdens een Helsinki citytrip, zoals het Kiasma (moderne kunst) en het Nationaal Museum.

Ontspannen in Helsinki

Ga je met de kinderen een weekendje naar Helsinki? Dan mag een bezoek aan het Linnanmäki pretpark niet ontbreken. Achtbanen, draaimolens, botsauto’s … er is voor ieder wat wils. Ook het Sea Life aquarium is de moeite waard. ’s Avonds kan je heerlijk ontspannen in een authentieke Finse sauna. Er zijn zowel publieke als private sauna’s te vinden.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: tijdens de zomer is het er gemiddeld 17° en tijdens de winter gemiddeld onder nul.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Fins
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek een complete citytrip!

Voor een citytrip naar Helsinki heb je heel wat zaken nodig; een vliegticket, een plaats om te overnachten, een huurwagen … Al deze zaken zijn op CheapTickets.be te vinden. Ontdek ons aanbod, reserveer eenvoudig online en begin je koffers maar te pakken!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice