Citytrip Berlijn

Voor een onvergetelijke citytrip moet je in Berlijn zijn. Het is een echte wereldstad met een uniek karakter. Je vindt er niet alleen klassieke monumenten maar ook moderne shopping centra, leuke restaurants, gezellige pleintjes, interessante musea en moderne discotheken. Jong of oud, tijdens een citytrip in Berlijn komt iedereen aan zijn trekken.

Vind je vliegtickets naar Berlijn

Vlieg naar Berlijn

Wil je zelf de Duitse hoofdstad verkennen? Boek dan een citytrip naar Berlijn via CheapTickets.be. Wij gieten de prijzen van alle vluchten en hotels in een handig overzicht zodat je makkelijk een keuze kan maken. Op die manier betaal je nooit meer te veel voor een weekendje Berlijn. Handig, niet?

Bezienswaardigheden Berlijn

Een citytrip in Berlijn is niet compleet zonder een bezoekje aan de overblijfselen van de Berlijnse Muur. Er is zelfs een fiets- en wandelroute die de Muur volgt, de Berliner Mauerweg. Bezoek ook het Duits Historisch Museum om meer te leren over de geschiedenis van het land.

In de stad zijn nog een heleboel andere bezienswaardigheden te vinden, zoals de Brandenburger Tor, de Berliner Dom, het Rijksdaggebouw en het Slot Charlottenburg. Er is zoveel te zien en te beleven dat je makkelijk meerdere dagen in Berlijn kan doorbrengen.

Voor winkelliefhebbers

Ben je op zoek naar een leuke shopping trip? Dan is een Berlijn citytrip een echte aanrader. Er is namelijk een overvloed aan winkels. Zowel kleine boetiekjes als imposante shopping centra zijn in de stad te vinden.

Uitgaansleven Berlijn

Berlijn heeft een bruisend uitgaansleven. Bezoek bijvoorbeeld een klassieke Duitse kroeg of een hip theatercafé. Nadien kan je tot in de late uurtjes dansen in een van de vele discotheken. Plezier gegarandeerd!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomer gemiddeld 19°C en in de winter -3°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten, hotels en meer

Wij hebben alles in huis voor een onvergetelijke city trip in Berlijn. De snelste manier om deze stad te bereiken is met het vliegtuig. Daarom hebben we een ruim aanbod goedkope vluchten. Maar dat is nog niet alles. We hebben tevens een uitgebreide selectie hotels. Zelfs een huurwagen kan je via CheapTickets.be reserveren. Neem dus snel een kijkje op onze website, boek alles online en voor je het weet ben je vertrokken!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice