Citytrip Alicante

Tijd voor een weekendje Alicante! Het startpunt van jouw citytrip naar Alicante is CheapTickets.be. Maak gebruik van onze zoekmachine om alle vluchten te vergelijken en reserveer een plaatsje via onze ticketshop. Een hotel of huurwagen om jouw Alicante citytrip compleet te maken, zitten ook in ons aanbod.

Vind je vliegtickets naar Alicante

De Oude Stad

De Oude Stad (Casco Antiguo) zit vol bezienswaardigheden. Je vindt er de mooie Sint-Rochuskerk en de Sint Nicolaas Kathedraal. Voor het gemeentehuis ligt de punto cero, een schijf die als referentiepunt dient voor de Spaanse hoogtemetingen. Alicante telt ook twee kastelen; het Kasteel van Santa Barbara en het Kasteel van San Fernando. Deze zijn zeker een bezoekje waard.

Musea Alicante

Wil je tijdens een weekendje Alicante een museum bezoeken? Dan is er een overvloed aan keuze. Er is een groot archeologisch museum en een interessant museum voor schone kunsten. Ja, er is zelfs een museum voor kerststallen. Verder gaan heel wat toeristen tijdens een Alicante citytrip naar het Klooster van het Heilige Gelaat, op ongeveer 5 km van de stad.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: tijdens de winter is het gemiddeld 16ºC en in de zomermaanden ongeveer 32 ºC
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: de officiële taal is Spaans, maar je kan vrijwel overal met Frans of Engels terecht.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je citytrip naar Alicante

CheapTickets.be is een one stop shop voor een citytrip naar Alicante. Dat wil zeggen dat je alles vindt voor een geslaagde vakantie. Vliegtickets, hotelkamers, reisverzekeringen … noem maar op. Reserveer jouw Alicante citytrip online en profiteer van onze uitzonderlijke voorwaarden.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice