Vlieg met Tunis Air voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Tunis Air

Tunis Air, ook gekend als Société Tunisienne de l’Air, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Tunesië. Ze heeft haar thuisbasis op de luchthaven van Tunis-Carthage. Van hieruit vliegt ze naar 66 bestemmingen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Met meer dan 3,5 miljoen passagiers per jaar zijn Tunis Air vluchten erg populair.

Economy of Espace Privilege

Zoals bij de meeste andere airlines biedt ook Tunis Air twee verschillende reisklassen aan. Naast de Economy Class is er nog de Business Class, welke de naam ‘Espace Privilege’ kreeg. Hier geniet je van meer ruimte en een uitgebreide menukeuze. Voor vertrek kan je tevens gebruik maken van een aparte check-in en de Espace Privilege lounge.

Toegelaten bagage

Wil je extra kosten voor bagage vermijden? Houd dan rekening met de geldende bagagelimieten. Indien je een Economy Class ticket van Tunis Air hebt, mag je 20kg bagage inchecken. Espace Privilege geeft recht op 30kg. Verder mogen Economy en Espace Privilige passagiers 1 tas van respectievelijk 8kg en 10kg aan boord nemen.

Fidelys

Koop je regelmatig Tunis Air vliegtickets? Schrijf je dan gratis in voor het Fidelys programma. Zo kan je airmiles sparen die je recht geven op gratis upgrades, zoals hogere bagagelimieten, priority boarding en veel meer. Vliegen wordt zo extra leuk en voordelig!

Vergelijk Tunis Air tickets

Door goed te vergelijken kan je heel wat geld uitsparen. Daarom hebben wij een gebruiksvriendelijke zoekmachine ontwikkeld die in een handomdraai de prijzen van alle airlines vergelijkt. Je kan dus alle vluchten van Tunis Air en andere maatschappijen naast elkaar leggen. Zit er een interessante vlucht tussen? Koop je tickets dan online via onze ticketshop. Deze is 24u op 24 open.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice