Aan het laden...
Een moment a.u.b.

SunExpress

XQ

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

SunExpress in ‘t kort
Aanbiedingen
Vliegen met SunExpress
Frequent Flyer
Inchecken
Bagage
Bestemmingen

Vlieg met SunExpress voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen met SunExpress

Vliegen met SunExpress

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met SunExpress. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen SunExpress aanbiedt en hoe je jouw vlucht kunt upgraden.

Reisklassen

SunEco
De voordeligste optie van SunExpress is een SunEco ticket. In je ticket zit verder alleen nog 1 stuk handbagage en ruimbagage. Per bestemming verschilt het echter hoeveel ruimbagage je mee mag nemen.

SunClassic
De 2e optie waar je bij SunExpress uit kunt kiezen, is een SunClassic ticket. Naast ruimbagage (verschillend per bestemming) krijg je tijdens de vlucht een snackbox en 2 drankjes. Ook kan je van tevoren een stoel in het vliegtuig reserveren.

SunPremium
De duurste en meest uitgebreide optie van SunExpress is een SunPremium ticket. Naast alle bovengenoemde voordelen kun je eventueel nog kiezen voor een stoel met extra beenruimte en heb je de mogelijkheid om de avond voor vertrek al in te checken. Tijdens de vlucht krijg je een warme maaltijd.

Frequent flyer programma

SunExpress heeft momenteen geen Frequent Flyer programma waar je aan kunt deelnemen. Er wordt gewerkt aan een nieuw puntenprogramma, waarvoor het huidige programma stopgezet moest worden.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be