Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Cathay Pacific

CX

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Cathay Pacific in 't kort
Aanbiedingen
Vliegen met Cathay Pacific
Inchecken
Bagage
Bestemmingen

Vlieg met Cathay Pacific voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen met Cathay Pacific

Vliegen met Cathay Pacific

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Cathay Pacific. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Cathay Pacific aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via de Marco Polo Club.

Reisklassen

Bij Cathay Pacific kun je kiezen uit vier verschillende reisklassen: Economy Class, Premium Economy Class, Business Class en First Class. Maar wat is nou precies het verschil tussen deze klassen? Wij hebben het voor je op een rij gezet:

Economy Class
De standaard voor vliegcomfort ligt hoog bij Cathay Pacific. Zo zit je op een comfortabele stoel met speciale rug- en neksteun, en zijn drankjes, snacks en eventueel een warme maaltijd inbegrepen. Een ruim aanbod aan kranten is ook gratis beschikbaar aan boord. Op langere vluchten kun je gebruik maken van het entertainment systeem, waar je spelletjes op kan spelen, muziek op kan luisteren en waar je de nieuwste films en tv-programma’s op kunt bekijken. Verder kun je op langere vluchten je laptop of telefoon opladen.

Premium Economy Class
Op langere, internationale vluchten kun je vliegen in de Premium Economy Class. Hier heb je meer comfort door de bredere stoelen die je verder naar achter kunnen klappen. Verder heb je meer beenruimte, krijg je een gevuld toilettasje en kun je gebruik maken van het StudioCX entertainmentsysteem. Je hebt ook meer keuze bij de warme maaltijden.

Business Class
In de Business Class geniet je van extra persoonlijke ruimte, een luxe maaltijdservice en kun je gratis extra bagage meenemen. De stoelen zijn verstelbaar tot een volledig, uitklapbaar bed. Verder krijg je voorrang bij het inchecken en aan boord gaan, dus je hoeft niet of nauwelijks te wachten. Ook ontvang je een luxe gevulde toilettas. Ook krijg je toegang tot één van de vele Private Lounges en heb je Priority Boarding.

First Class
De First Class is alleen beschikbaar op bepaalde langere vluchten en is het beste wat Cathay Pacific te bieden heeft. Naast alle voordelen van de voorgaande reisklassen heb je hier je eigen suite waarbij je je stoel kunt ombouwen tot een volledig bed met matras. Je krijgt, naast een First Class toilettas, je eigen pyjama en slippers voor maximaal comfort. Verder kun je genieten van de lekkerste maaltijden en een ruim aanbod aan (alcoholische) drankjes. Ook beschik je over een uitgebreid entertainmentsysteem, dat je kunt verbinden met je laptop of telefoon. Tot slot hoef je nergens te wachten, mag je extra bagage meenemen en krijg je toegang tot de meest luxe First Lounges.

Marco Polo Club

De Marco Polo Club van Cathay Pacific is een frequentflyer-programma, waarbij je bij elke vlucht van Cathay Pacific of één van haar partners automatisch Asia Miles spaart. Deze zijn in te wisselen voor allerlei diensten, upgrades en waardebonnen. Er zijn binnen de Marco Polo Club vier levels: Green, Silver, Gold en Diamond. De voordelen voor elk niveau zijn als volgt:

Green Member
Het Green-niveau is het startniveau voor nieuwe Marco Polo Club leden. Naast dat je Asia Miles punten spaart, kan je ook punten inleveren om extra beenruimte op een vlucht te ontvangen. Ook krijg je Priority Boarding en kan je met de punten extra bagage meenemen. Verder heb je toegang tot de Cathay Pacific lounge.

Silver Member
Als Silver Member krijg je voorrang op wachtlijsten en kun je gebruik maken van Priority Boarding. Je kunt ook inchecken bij de Business Class balie en mag extra bagage meenemen. Verder heb je op vluchten van Air New Zealand ook toegang tot de lounges van deze maatschappij.

Gold Member
Als Gold Member krijg je samen met een medereiziger toegang tot de lounges van Cathay Pacific en haar partners, waar je kunt eten, drinken en ontspannen. Verder krijg je voorrang bij het inchecken, bij de bagageafgifte en bij het boarden, dus je zult niet of nauwelijks hoeven te wachten. Ook kun je gratis extra bagage meenemen.

Diamond Member
Diamond Members zijn de trouwste leden van de Marco Polo Club. Naast alle voordelen van de lagere niveaus spaar je extra Asia Miles punten en krijg je altijd de hoogste prioriteit op de wachtlijst, waardoor je gegarandeerd kunt vliegen in de reisklasse van jouw keuze. Verder profiteer je van speciale prijzen en kortingen bij alle partners en krijg je toegang tot de meest luxe First Lounges.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be