Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over All Nippon Airways
Aanbiedingen
Bestemmingen

Vlieg voordelig naar Japan met All Nippon Airways

Naar bruisend Japan met All Nippon Airways

Altijd al eens het geweldige Japan willen ontdekken? Je vliegt hier nu voordelig naartoe met All Nippon Airways, Japans grootste luchtvaartmaatschappij. Je bent hier gegarandeerd van een bijzondere vakantie!
Je boekt nu ALLE Japanse bestemmingen aan €527

Hoofdstad Tokyo

De hoofdstad van Japan moet je ooit in je leven bezoeken! De futuristische look van de stad, de geweldige tradities die de Japanse cultuur in stand houden en natuurlijk het geweldige eten. Sushi, yakitori, noodles zijn door de hele stad te verkrijgen! Je beleeft het allemaal tijdens een reis naar het grote, bruisende Tokyo.

De Japanse cultuur is fantastisch, van anime en Pokémon tot de Harajuku meisjes die extravagant gekleed door het leven gaan. Je bevindt je in een andere wereld, geen enkele stad in België is te vergelijken met deze metropool!

Opkomend Osaka

Osaka, of “grote heuvel” is de op twee na grootste stad in Japan. Als je eenmaal je weg hebt gevonden in deze miljoenenstad dan ga je Osaka en haar inwoners waarderen. Omdat ze je altijd de weg wijzen bijvoorbeeld, maar ook om de uitbundige neonreclames, de gezellige markten en natuurlijk om het eten.

Te bezichtigen: mooie oude tempels, heiligdommen en andere historische bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld de oudste tempel van Japan: Shitenno-Ji of het kasteel van Osaka. En ook voor mooie natuur ben je hier op je plaats!

Nieuweling Nagoya

Nagoya is de vierde grootste stad van Japan en ligt aan de zuidkust van het eiland Honshu. Ze staat bekend om haar prachtige parken, stranden, shops en historische bezienswaardigheden.

Nagoya kent veel interessante bezienswaardigheden waar jaarlijks veel toeristen op af komen. De meest bekende bezienswaardigheid van Nagoya is het kasteel van Nagoya. Daarnaast is het uitzichtpunt op de Nagoya Central Towers erg populair en ook het Toyota museum is zeker de moeite waard.

Je boekt nu met All Nippon Airways ALLE bestemmingen in Japan aan € 527!

De kleine lettertjes:

  • Boeken: 1 september t/m 29 september 2017
  • Reizen: 1 november 2017 t/m 20 juni 2018

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be