Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Aer Lingus

EI

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Algemeen
Aanbiedingen
Reisklassen
Frequent Flyer
Bestemmingen

Vlieg met Aer Lingus voordelig naar vele bestemmingen

Reisklassen van Aer Lingus

Reisklassen

Aer Lingus biedt op korteafstandsvluchten Economy Class aan en op langeafstandsvluchten Economy en Business Class. Onder het kopje ‘bagage’ kun je zien hoeveel bagage je per klasse mag meenemen.

Maaltijdservice

Op de korteafstandsvluchten (binnen Ierland, Verenigd Koninkrijk en Europa) is er het zogenaamde Sky Deli menu. Tegen betaling kun je uit verschillende kleine maaltijden kiezen, zoals een salade, sandwich of pasta. Daarnaast zijn er ook diverse drankjes en zoetwaren te verkrijgen.

Op de lange vluchten is er een bar service, warme lunch met thee en koffie en een avondsnack service.

Als je Business Class vliegt krijg je voor vertrek Champagne en aan boord is er bar service, warme lunch, dessert en kaas service en avondsnack service.

Lounges: Op de meeste luchthavens zijn loungefaciliteiten van Aer Lingus. Toegang tot de lounge is inbegrepen bij business class tickets. Leden van de Gold Circle Club hebben ook gratis toegang tot de airport lounge. Je ontvangt de lounge pas per e-mail en dient deze samen met uw boarding pass mee naar de receptie te nemen op de luchthaven.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be