Vlieg voordelig naar St. Eustatius

Vliegtickets St. Eustatius

Sint Eustatius is een eiland tussen de Atlantische Oceaan en Caribische Zee en behoort tot de Nederlandse Antillen. Het eiland heeft een zonnig en warm klimaat met temperaturen die het hele jaar rond de 28¢ªC liggen.

Strand en Zee

Vanwege het zonnige klimaat vormen de stranden van Sint Eustatius een grote trekpleister bij zonaanbidders. Maar ook watersportliefhebbers kunnen er hun hart ophalen. Vanwege het warme en heldere water zijn duiken en snorkelen populaire activiteiten. In het water zijn mooie koralen, tropische vissen, zeeschildpadden en scheepwrakken te bewonderen.

Bezienswaardigheden St. Eustatius

Op Sint Eustatius zijn een aantal leuke plaatsjes te vinden zoals Oranjestad, de voornaamste stad van het eiland. Je vindt er een museum waar u meer te weten komt over de geschiedenis van het eiland. Naast gezellige bars, cafés en restaurants kun je er enkele historische bouwwerken bezoeken, zoals Fort Oranje en Fort de Windt.

Ook een bezoekje aan de grote, slapende vulkaan De Quill mag je niet overslaan. Bovenop de vulkanische berg heb je een indrukwekkend uitzicht over Oranjestad, de zee en de naburige eilanden Saba en Sint Maarten.

Algemene reisinformatie Nederlandse Antillen

  • **Temperatuur: **Sint Eustatius heeft een tropisch en zonnig klimaat met het hele jaar door een gemiddelde temperatuur van 28°C.
  • **Tijdsverschil: **in de zomer is het er 6 uur vroeger dan in België, in de winters is dat 5 uur.
  • **Munteenheid: **de nationale munt is de Antilliaanse gulden
  • **Taal: **de officiële taal is het Nederlands. Maar er worden ook ander talen gesproken, zoals Engels, Papiamento en Spaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Sint Eustatius

CheapTickets.be is al vele jaren één van de grootste aanbieders van de goedkoopste vluchten naar Sint Eustatius. Kijk op de website voor de meest voordelige vliegtickets en regel je vlucht direct online. In het overzicht vind je ook de laagste tarieven voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties. Op die manier kun je met CheapTickets.be altijd zo goedkoop mogelijk vliegen!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar St. Eustatius

Reis naar St. Eustatius in Nederlandse Antillen tegen een betaalbare prijs en geniet van de aangename ambiance van deze Zuid-Amerikaanse stad. Op onze site kun je rekenen op betaalbare vliegtuigtickets naar tal van bestemmingen in Zuid-Amerika. Bestel je goedkope vliegtickets en je ervaart direct hoe makkelijk het is.

Droom je al langer van een boeiende reis naar St. Eustatius? Dan is nu het moment om te genieten van onze speciale tarieven! Ons boekingssysteem is eenvoudig en heel overzichtelijk. Ontdek het vandaag en voor je het weet ben je vertrokken naar St. Eustatius.

Other flights Nederlandse Antillen