Vlieg voordelig naar Sint Maarten

Vliegtickets naar Sint Maarten

Sint Maarten is een eiland in de Nederlandse Antillen en ligt in de Caribische Zee. De hoofdstad van het eiland is Philipsburg. Door de warme temperaturen is Sint Maarten het hele jaar door een uitstekende vakantiebestemming voor zonnekloppers!

Ontdek Philipsburg

De hoofdstad van Sint Maarten heeft heel wat te bieden. Naast zon, zee en strand kun je er lekker eten in een van de talrijke restaurants of gaan shoppen in de vele leuke winkels. De belangrijkste trekpleisters op het eiland zijn het gerechtshof uit 1793 en de ruïnes van het allereerste fort, Fort Amsterdam. Wie geïnteresseerd is in de geschiedenis van het eiland moet zeker een bezoekje brengen aan het Museum van Sint Maarten.

Activiteiten op Sint Maarten

Zonnekloppers en watersportliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken. Sint Maarten heeft prachtige stranden en de zon schijnt er het hele jaar door. Je kunt er naar hartenlust snorkelen, kitesurfen, wakeboarden, zeilen, vissen en paardrijden. De grote resorts vind je op het strand aan Mullet Pont Bay. Het St. Maartenpark is het lokale dierenpark. Hier vind je wel 60 verschillende diersoorten waaronder tijgers, apen en krokodillen. Daarnaast is er ook een speeltuin en een botanische tuin.

Vliegen naar Sint Maarten

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sint Maarten? Voor de voordeligste vliegtuigtickets naar bestemmingen over de hele wereld kun je rekenen op CheapTickets.be! Duid je gewenste bestemming aan in het zoekvenster en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets. Vergelijk de tickets, maak je keuze en boek je goedkope vliegtickets vervolgens rechtstreeks via onze site. Super gemakkelijk en je kunt steeds bij ons terecht, 7 dagen op 7 en 24 uur op 24!

Algemene reisinformatie Nederlandse Antillen

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 30°C en in de winter is het er gemiddeld 27°C. Ook tijdens het natte seizoen (van juni tot november) kan de zon volop schijnen.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 6 uur vroeger dan in België, in de winter is dat 5 uur.
  • Munteenheid: de officiële munt is de Antilliaanse Gulden (1 Euro = 2,36 ANG.), maar er kan bijna overal met Amerikaanse Dollars worden betaald.
  • Taal: de officiële talen zijn het Nederlands en het Frans. Een groot deel van de bevolking spreekt Engels en in mindere mate Papiamento en Spaans
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Sint Maarten

Voor vliegtuigtickets tegen de laagste prijzen ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Maar naast vliegtickets kun je bij ons ook je huurauto en hotelkamer boeken. En voor een reis- of annuleringsverzekering hoef je ook niet verder te zoeken. Wij regelen het allemaal aan de voordeligste tarieven. Kijk snel op CheapTickets.be en betaal nooit meer te veel voor je droomreis!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Sint Maarten

Vlieg naar Sint Maarten in Nederlandse Antillen tegen de interessantste voorwaarden en geniet van de authentieke stemming van deze Zuid-Amerikaanse stad. Op CheapTickets.be vind je steeds betaalbare tickets naar tal van bestemmingen op het Zuid-Amerikaanse continent. Boek je goedkope vliegtickets en je ervaart onmiddelijk hoe simpel het is.

Kijk je al lang uit naar een onvergetelijke vakantie in Sint Maarten? Dan is nu het moment om te genieten van onze uitzonderlijke voorwaarden! Onze site is gemakkelijk en zeer overzichtelijk. Probeer het snel en vertrek met een gerust hart naar Sint Maarten.

Other flights Nederlandse Antillen