Vlieg voordelig naar Solo City

Vliegtickets Solo City

Solo City wordt officieel Surakarta genoemd en ligt op het Indonesische eiland Java. De stad is met meer dan 570.000 inwoners een hele levendige stad waar van alles te doen is. Naast de bezienswaardigheden binnen de stad zijn er allerlei leuke excursies naar de bergen en vulkanen in de omgeving.

Cultuur in Solo City

Solo City staat bekend om haar culturele bezienswaardigheden en evenementen. In de stad zijn musea, paleizen en culturele centra te bezoeken. Er zijn tevens talrijke religieuze festivals, waaronder de kleurrijke Garebeg ceremonies. Vlakbij de stad liggen de beroemde tempels van Prambanan. Deze prachtige tempels werden in de tiende eeuw gebouwd.

Winkelliefhebbers kunnen tijdens hun vliegreis naar Solo City een uitstap maken naar Yogyakarta. Deze stad is een walhalla voor iedereen die van shoppen houdt. Er zijn zowel moderne warenhuizen en winkels als traditionele markten te vinden.

Voor jong en oud

Sriwedari is een park met activiteiten voor het hele gezin. Naast theaters en tuinen is hier een mooie dierentuin te vinden. Een andere familieattractie is het Jurug Permai Park. Hier zijn allerlei vormen van recreatie mogelijk waaronder kamperen, picknicken, zwemmen, waterfietsen en varen.

Vliegen naar Solo City - Java

Droom je al langer van een vliegreis naar Solo City? Dan is dit het ideale moment. Er zijn namelijk een heleboel goedkope vliegtickets naar Solo City te vinden op CheapTickets.be. Gebruik onze zoekmachine, vergelijk de opties en boek jouw tickets online. Voor je het weet ben je vertrokken!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt rond de 27°C. Van november -april: moesson.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur later dan in België, in de winter zes uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Roepia.
  • Taal: de officiële taal is het Bahasa Indonesia.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket naar Solo City!

Voor een vliegreis naar Solo City tegen een voordelige prijs moet je bij CheapTickets zijn. Vergelijk de opties en reserveer het goedkoopste ticket online. Je kan zelfs meteen een hotelkamer of huurwagen vastleggen. Door jouw vliegreis naar Solo City via CheapTickets te boeken, bespaar je dus tijd en geld!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Solo City

Voor de voordeligste vliegtickets naar Solo City in Indonesië neem je best even een kijkje op onze website! Je vindt er op elk moment de beste deals en de meest recente actieprijzen naar Solo City en diverse bestemmingen in Azië. Kies het goedkoopste ticket naar Solo City en boek dit via onze site. Het is eenvoudig en voordelig, dus waarom zou je nog wachten?

Blijf constant op de hoogte van de meest recente aanbiedingen op vluchten naar Solo City met behulp van ons handige flight alert system. Zo profiteer je altijd van de beste deals!