Vlieg voordelig naar Molukken

Vliegtickets Molukken

De Molukken is een eilandengroep in het oosten van de Indische Archipel. Je ontdekt er een paradijselijk landschap met helder water, tropische bossen, prachtige stranden en aangename temperaturen.

Een snorkel- en duikparadijs

Heel wat duikliefhebbers boeken een vlucht naar de Molukken voor de spectaculaire onderwaterwereld. Je kan er namelijk meer dan 700 verschillende vissen spotten. Een aantal daarvan zijn zelfs uniek voor deze streek!

Bezienswaardigheden Molukken

De Molukken heeft veel meer te bieden, zoals prachtige vergezichten, mooie wandelroutes en allerlei watersportmogelijkheden. Breng een bezoek aan een van de traditionele dorpjes of geniet van de heerlijke zon op een afgelegen strand. Ook de plaatselijke keuken moet je geproefd hebben. Je merkt het meteen; tijdens een vliegreis naar de Molukken is variatie troef!

Vliegen naar de Molukken

Klinkt dit als muziek in de oren? Dan heb je geluk, want op CheapTickets.be zijn een heleboel goedkope vliegtickets naar de Molukken te vinden. Dankzij onze vergelijkingstool vlieg je altijd tegen de beste tarieven. Ontdek het zelf en betaal nooit meer te veel voor een vlucht naar de Molukken of een andere bestemming in Indonesië.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de Molukken heeft een tropisch klimaat.
  • Tijdsverschil: het is er 7 uur later dan in België.
  • Munteenheid: Op de Molukken wordt betaald met de Indonesische roepia (rupiah) (IDR).
  • Taal: Indonesisch.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar de Molukken!

Met behulp van onze zoekmachine vind je gegarandeerd de beste tarieven voor een vlucht naar de Molukken. Maar er is meer. Op onze website zijn ook hotels en huurauto’s te vinden. En heb je al aan een reis- en annuleringsverzekering gedacht? Wij hebben alles is huis voor een onvergetelijke en zorgeloze reis!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Goedkope vliegtickets naar Molukken

Het is de moeite waard om even alle vluchten naar de Molukken naast elkaar te leggen. Er is namelijk een groot verschil in de tarieven van de verschillende maatschappijen. Gelukkig kan je onze vergelijkingstool gebruiken. Zo vind je altijd de beste deals.
We houden jou graag op de hoogte van de meest recente kortingen op tickets naar de Molukken met ons flight alert system. Zo geniet je altijd van de scherpste prijzen. Het is gratis en voordelig, dus waarom zou je nog wachten?