Vlieg voordelig naar Hong Kong

Vliegtickets Hong Kong

Een vliegreis naar Hong Kong is een onvergetelijke ervaring. Je ontdekt er de traditionele Chinese cultuur en het prachtige decor van een buitengewone wereldstad.

Droom je al langer van een reis naar deze fantastische bestemming? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Op CheapTickets.be zijn namelijk een heleboel goedkope vliegtickets naar Hong Kong te vinden. Selecteer een vertrekdatum en wij tonen je een handig overzicht met alle beschikbare vluchten. Bovendien kan je op onze site onmiddellijk een ticket naar Hong Kong boeken. Ontdek dus snel ons uitgebreide aanbod!

The Peak in Hong Kong

In 7 minuten rij je met een speciale tram naar de allerhoogste bergtop van Hong Kong, ‘The Peak’. Van op een hoogte van meer dan 500 meter ontdek je een indrukwekkend panorama van de stad. The Peak staat in Hong Kong symbool voor welstand en aanzien.

Chinese attracties

Tijdens een vliegreis naar Hong Kong zijn er ook een heleboel culturele bezienswaardigheden te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de Po Lin Monastry met de grootste onoverdekte bronzen Boeddha ter wereld. De Man Mo Temple en Ten Thousand Buddhas Monastery zijn ook een bezoek waard.

Bovendien worden er in Hong Kong jaarlijks tal van festivals gehouden waar je de sfeer van de Chinese cultuur kan ervaren. Deze zijn een waar feest voor het oog!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is ongeveer 28°C. Tijdens de winter is het ongeveer 16°C.
  • Tijdsverschil: ihet is er 6 uur later dan in België.
  • Munteenheid: de Yuan.
  • Taal: de officiële taal is Chinees en er wordt beperkt Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Hong Kong

Op CheapTickets.be krijg je een overzicht van alle vluchten naar Hong Kong. Zo kan je makkelijk de goedkoopste vliegtuigtickets van alle airlines vinden. Daarnaast kan je bij ons ook terecht om een hotelovernachting of huurwagen te boeken. Zelfs met een reis- en annuleringsverzekering kunnen wij jou helpen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Hong Kong

Wist je dat je voor een onvergetelijke vliegreis naar Hong Kong niet zo gek veel hoeft neer te tellen? Met CheapTickets.be kies je eenvoudig tussen de beschikbare tickets van alle airlines die naar Hong Kong vliegen. Hierdoor kom je nooit bedrogen uit! Bovendien houden we jou geïnformeerd over de meest actuele promoties voor vluchten naar Hong Kong met ons superhandige flight alert system.

De beste service, de laagste prijzen en de meest recente informatie voor tickets naar Hong Kong of eender welke bestemming in Azië vind je steeds op CheapTickets.be. Ontdek het vandaag nog en voor je het weet ben je vertrokken!

Other flights Hong Kong